Uw huis verkopen? Dat is nogal wat!

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw huis te koop te zetten. Wat de reden ook is, de verkoop van een huis is een intensief proces waar veel van afhangt. Het is daarom logisch dat u op zoek bent naar iemand met ervaring die u op weg kan helpen. Bij Vinck Makelaardij kennen wij de markt, de mensen, de processen en de regels.

Onze eerste prioriteit is om u te ontzorgen. Door onze decennialange ervaring met de verkoop van huizen in Rotterdam en onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw verkoopproces zorgeloos verloopt. Het verkopen van uw woning is immers een grote stap die u graag onder goede begeleiding zet. Wij hebben een trouwe fanbase van klanten; mensen die al jarenlang van onze diensten gebruik maken. Graag laten wij ook aan u zien waarom dat is.

De waarde van uw huis

Tijdens het kennismakingsgesprek leert u uw makelaar kennen en bespreken we uw woning. Waarom wilt u verkopen, wat kunnen we doen om de verkoop te optimaliseren en wat is de waarde van uw huis? U ontvangt een onderbouwing van de waarde en wij gaan voor u op zoek naar de beste manier om uw huis te verkopen. Door onze jarenlange ervaring zien wij uw woning door de ogen van de koper en daarom weten wij wat werkt en wat niet werkt.

Ook leggen wij onze werkwijze, filosofie en voorwaarden uit. Onze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van grote makelaarskantoren. Het kennismakingsgesprek en de waardebepaling zijn kosteloos en verplichten u tot niks.

De kosten van de verkoop

Wij houden van transparante communicatie en staan zelf ook niet graag voor nare verassingen. Daarom spreken wij voorafgaand aan de verkoop een prijs met u af. De kosten zijn afhankelijk van de situatie en de wijze van verkoop. Traditioneel rekenen we een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs, maar wij werken ook met prestatiegerichte beloningssystemen. We horen graag wat u het prettigst vindt. Zelfstandig uw huis verkopen met de steun van een ervaren makelaar? Ook hiermee helpen wij u graag!
 

Neem voor meer informatie over onze kosten vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om kennis te maken!