Snel zoeken

Beleggen in vastgoed? Natuurlijk kunt u bij ons terecht.

 Het verhuren van onroerend goed is al sinds het begin der tijden een populaire manier om een goed rendement te halen. Zeker als u op uw spaargeld weinig rente ontvangt of als het met de aandelenportefeuille wat minder gaat biedt het beleggen in vastgoed een goed alternatief.

Vinck Makelaardij is met name gericht op particulieren. Maar door onze jarenlange ervaring en onze goede contacten begeleiden we ook regelmatig transacties tussen professionele partijen; beleggers. Dat zijn transacties die variëren van één of twee appartementen tot complete woonblokken en bedrijfspanden en van een ton tot tien miljoen.

Dergelijke transacties of het aanbod wat aan die transacties ten grondslag ligt staat (en komt) niet bij ons op de website. Beleggingstransacties vinden op vertrouwelijke wijze plaats. Wij hebben kennis en we hebben relaties en van beide laten we onze relaties graag profiteren. Heeft u een vastgoedportefeuille, groot of klein, die u wilt verkopen dan is het zeer wel mogelijk dat wij binnen ons netwerk een koper voor u hebben en maken we graag kennis met u.

Heeft u belangstelling om verhuurd onroerend goed te kopen of bent u op zoek naar een woning of bedrijfspand om te gaan verhuren? Ook dan maken we graag een afspraak met u om - in persoon - kennis te maken en van u te vernemen wat uw wensen zijn. Ook als u 'nieuw' bent op het gebied van beleggingen en niet goed weet waar te beginnen of te eindigen zien we uw aanvraag voor een kennismakingsgesprek of consult graag tegemoet.

Beheer

Voor enkele van onze goede relaties, waarvan enkele al decennialang op onze kennis en ervaring vertrouwen, voert Vinck Vastgoedadvies zowel het technisch als administratief beheer over de portefeuille. Die mogelijkheid kunnen wij ook met u bespreken. 

Bemiddeling in commercieel vastgoed

Veel van onze particuliere relaties hebben een eigen zaak, met de bijbehorende vastgoedgerelateerde 'sores'. Om hen en anderen te helpen bemiddelt Vinck Vastgoedadvies eveneens bij de aankoop en aanhuur, verkoop en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. 

 

 

Vinck Makelaardij
Westersingel 92
3015 LC Rotterdam
Nederland
Telefoon: (010) 413 00 40
E-mailadres:
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Laatste nieuws