Welkom bij Vinck Makelaardij, aangenaam kennis te maken

Natuurlijk hopen we dat u ons allang kent! Het zou zomaar kunnen...

Ons makelaarskantoor bestaat sinds 1967 en is gestart in Capelle aan den IJssel. Sinds 1981 is Vinck Makelaardij een échte Rotterdamse makelaar, toen de naamgever van het kantoor, de heer Vinck, een nieuw gebouwde kantoorruimte betrok op de Herenplaats, midden in het centrum, op de hoek van de Pannekoekstraat en Meent.

Eind 2014 is besloten om het kantoor te verhuizen en sindsdien is Vinck Makelaardij dan ook gevestigd in een klassiek kantoorpand uit 1899 aan de Westersingel 92, tussen Museum Boijmans Van Beuningen en de Westzeedijk. Een heerlijke locatie, aan de rand van het bruisende centrum van Rotterdam, zodat we alle uithoeken van onze prachtige stad goed en snel kunnen bereiken!

Op dit moment is de dagelijkse leiding van ons kantoor in handen van Rogier Soeters (1975) die het bedrijf in het jaar 2000 heeft overgenomen. Sindsdien kunt u bij hem terecht met al uw vragen over vastgoed, of het nu gaat over woningen, bedrijfsruimte of beleggingen en ongeacht of het gaat over verkoop, aankoop of huurzaken. De ervaring, kennis en kunde zijn ruim aanwezig!

Onze dienstverlening

Wat doet ons kantoor, waar zijn we goed in? Ons makelaarskantoor richt zich met name op de verkoop van woningen in Rotterdam. Verkoop dus. En dat kan van alles zijn - van startersappartementen tot miljoenenvilla's en alles daar tussenin. In alle jaren dat Vinck Makelaardij bestaat zijn alle typen woningen en opdrachtgevers de revue wel gepasseerd, dus mocht u verkoopplannen hebben...we kunnen ook u ongetwijfeld helpen.

Ook begeleiden we klanten die onze hulp vragen bij de aankoop van een woning; opdrachtgevers die graag worden gesteund door iemand die wél dagelijks te maken heeft met woningtransacties, VvE-stukken, erfdienstbaarheden, publiekrechtelijke beperkingen en dergelijke... Wij, als makelaar, behandelen de zakelijke kant van de zoektocht en dan kunnen onze opdrachtgevers zich concentreren op de emotionele kant van het kopen van een huis. Veilig, weloverwogen en zonder al te veel stress een huis kopen - wij vinden het prachtig om deel uit te mogen maken van dat proces.

Op kleinere schaal bemiddelen we bij beleggingstransacties. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een enkel appartement waar iemand zijn spaargeld in wil steken voor een fatsoenlijk rendement, of dat een groot woon- of bedrijfscomplex aangekocht of verkocht moeten worden. Dit is een boeiend aspect binnen de makelaardij, waarbij volledigheid, accuratesse, timing en onderhandelingstechnieken samen zorgen voor het beste rendement voor onze opdrachtgever. In het verlengde daarvan verzorgen we voor enkele goede relaties het beheer van hun vastgoed.

Onze filosofie en werkwijze

Ons kantoor is kleinschalig en laagdrempelig. Dat vinden onze relaties namelijk prettig en het bevalt onszelf ook prima! Wij merken al jaren aan onze klanten dat ze het fijn vinden om 'de makelaar' 's avonds nog even te kunnen bellen met wat vragen of omdat ze een oproep hebben gemist. Of omdat ze een bod willen doen op een huis uit ons woningaanbod... Ondanks alle mogelijkheden die internet en huidige communicatiemogelijkheden bieden gaat er toch niets boven een ouderwets gesprek? We zijn bereikbaar, persoonlijk en transparant over wat er gebeurt gedurende de processen die wij begeleiden. Dat vinden wij niet alleen, dat vinden onze klanten ook. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers blij met ons zijn en goede redenen hebben om voor Vinck Makelaardij te (blijven) kiezen. Hun reviews op woningportal Funda geven u een goed beeld en kunt u hier lezen.

Vinck Makelaardij is aangesloten bij VastgoedPRO, de brancheorganisatie voor makelaars in onroerende goederen. Dit garandeert onze klanten dat onze vakkennis altijd actueel is, aangezien de bij VastgoedPRO aangesloten makelaars onder meer permanente educatie moeten volgen. Vanzelfsprekend heeft u via ons kantoor toegang tot woningportal Funda.

Wilt u meer weten over Vinck Makelaardij? U zoekt een makelaar in Rotterdam om u te helpen? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Onderaan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Tot snel!