Snel zoeken

Route

Het kantoor van Vinck Makelaardij is gevestigd in een klassiek pand aan de Westersingel 92 in Rotterdam. Dit is een prachtig gedeelte van Rotterdam waar het rijke handelsverleden van onze havenstad zich toont. Aan de rand van het Land van Hoboken, tussen Museum Boijmans Van Beuningen en de Westzeedijk, is ons kantoor gevestigd. Van hieruit kunnen we de hele stad 'bedienen'; we zijn snel bij zowel onze klanten in het centrum als die daarbuiten. En andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

Wij zijn goed bereikbaar per auto, metro en tram. De Westersingel is een eenrichtingsweg en bovendien redelijk druk met parkeren. Houdt u er daarom rekening mee dat, als er op het gedeelte tussen Boijmans Van Beuningen en de Westzeedijk geen parkeerplek is, u vrij ver om moet rijden om weer bij ons terecht te komen. Parkeersuggesties zijn daarom Eendrachtsweg (tussen 54 en 31), Witte de Withstraat, Westersingel (tussen 70 en 75) of (de straat) Museumpark.

Ook met openbaar vervoer is ons kantoor prima te bereiken. Tramlijn 7 stopt bij ons 'voor de deur' op halte Museumpark. Tramlijn 4 stopt op halte Eendrachtsplein. Het Eendrachtsplein is ook bereikbaar via metrolijnen A, B en C. Vanaf het Eendrachtsplein is het een paar minuten lopen voor u bij ons voor de deur staat.

Ons bezoeken kan na telefonische aankondiging! 

 

Vinck Makelaardij - Westersingel 92 

Laatste nieuws