Aanbod

Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum Foto - Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum
24 foto's beschikbaar

Verkocht: Leuk 2- voorheen 3-kamerappartement op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum

Adres: Pannekoekstraat 74c, 3011 LK Rotterdam
Type object Appartement
Gebruiksoppervlakte wonen 53,4 m²
Status Verkocht
€ 265.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

De Pannekoekstraat; heerlijk centraal gelegen in het bruisende Maagd van Holland-kwartier, vlakbij Markthal en NS-station Blaak. En om de hoek van de leukste winkeltjes, eethuisjes, bars en restaurants, dat ook!

Dit charmante 2- voorheen 3-kamerappartement beschikt nog over veel authentieke elementen die weer hip en gezocht zijn. Op de deuren zitten bijvoorbeeld nog de bakelieten grepen waar... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement
Bouwjaar 1955
Status Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 8028/6585353
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Status Verkocht
Laatste wijziging Zaterdag 13 juni 2020
Bouw
Type object Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1955
Type dak Overige
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 53,4 m²
Inhoud 184 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Plaats
Vrij uitzicht
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft keuken Ja

Omschrijving

De Pannekoekstraat; heerlijk centraal gelegen in het bruisende Maagd van Holland-kwartier, vlakbij Markthal en NS-station Blaak. En om de hoek van de leukste winkeltjes, eethuisjes, bars en restaurants, dat ook!

Dit charmante 2- voorheen 3-kamerappartement beschikt nog over veel authentieke elementen die weer hip en gezocht zijn. Op de deuren zitten bijvoorbeeld nog de bakelieten grepen waar je tweedehands of repro een klein fortuin voor betaalt. Ook de granitovloer in toilet en badkamer zijn nog present, net zoals de originele binnendeuren en de gele Mosa-tegeltjes (met speciale tegels voor de bovenste rij!) in toilet en keuken.
Er is zo een perfecte basis voor eventuele (!) modernisatie met behoud van karakter, want douche, keuken en verwarming zijn weliswaar keurig onderhouden en functioneel, maar wel gedateerd.

Het appartement bestond uit 3 kamers, maar in het verleden zijn beide voorkamers samengevoegd tot één brede woonkamer. Dat kan ook weer gewijzigd worden, zie de plattegrond. Door de gunstige ligging en de grote ramen is de woonkamer bovendien heel licht. Vanuit de woonkamer stap je op het balkon aan de Pannekoekstraat-kant waar je het grootste deel van de dag van de zon kunt genieten.
De slaapkamer is aan de achterzijde van het complex en beschikt over een vaste kastenwand.
Ook de keuken ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot het tweede balkon. De inrichting bestaat uit een keurig Bruynzeel-blokje uit vroeger tijden. Ook de badkamer is nog intact met de oerdegelijke betonemail en granitovloer. Er is douchegarnituur en een wastafel. Separaat toilet.

Een kijkje nemen in dit appartement?
We doen er alles aan u comfortabel en veilig te laten bezichtigen. Bezichtigingen zijn daarom zowel virtueel (en interactief) als ter plaatse mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Indeling, maten en afmetingen (indicatief)
- gesloten portiek met brievenbussen en trapopgang naar de woning
- woning op de tweede verdieping
- L-vormige woonkamer, circa 28 m2 (voorheen 2 kamers), met balkon (ZW, middagzon!)
- slaapkamer, achterzijde, circa 2,90 x 3,30
- keuken, circa 2,60 x 1,75. Toegang tot tweede balkon (NO).
- badkamer, met inloopdouche en grote wastafel
- separaat toilet

Overig:
- er is een actieve VvE. De huidige bijdrage is per maand € 149,23.
- gelegen op eigen grond
- totaal gebruiksoppervlakte wonen conform NEN2580 ca. 53,4 m2. Het meetrapport is beschikbaar in de documentatie.
- gesloten berging in de onderbouw.
- oplevering kan op korte termijn plaatsvinden.
Sluiten

Recent bekeken