Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent Foto - Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent
20 foto's beschikbaar

Te koop: 3-kamer appartement met 2 balkons, recht tegenover Meent

Adres: Goudsesingel 237B, 3031 EL Rotterdam
Type object Appartement
Woonoppervlakte 57 m²
€ 300.000,- k.k.

Algemeen

Wonen in Rotterdam-Centrum, recht tegenover de Meent? En je wilt er gelijk in? Dat kan! Bijvoorbeeld in dit 3-kamer appartement op de eerste verdieping. Naast de drie kamers zijn er ook nog twee balkons en een gemoderniseerde badkamer en separaat wc. Je zit er met de Cv-combiketel en de dubbele beglazing (in kunststof kozijnen) warmpjes bij.

Het appartement kun je zonder klussen betrekken. E... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement
Bouwjaar 1951

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 8028/7505924
Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Bouw
Type object Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1951
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 57 m²
Inhoud 195 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Plaats
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft keuken Ja

Beschrijving

Wonen in Rotterdam-Centrum, recht tegenover de Meent? En je wilt er gelijk in? Dat kan! Bijvoorbeeld in dit 3-kamer appartement op de eerste verdieping. Naast de drie kamers zijn er ook nog twee balkons en een gemoderniseerde badkamer en separaat wc. Je zit er met de Cv-combiketel en de dubbele beglazing (in kunststof kozijnen) warmpjes bij.

Het appartement kun je zonder klussen betrekken. Er ligt in het grootste deel van het huis een laminaatvloer, in de slaapkamer ligt tapijt. De keuken is weliswaar eenvoudig, maar gewoon netjes en zeker functioneel en functionerend. De muren en plafonds zijn netjes. Dit huis is klaar voor jouw verhuizing!

Het appartement is praktisch ingedeeld. De m2 worden keurig benut! Je woonkamer bevindt zich aan de Goudsesingel, pal aan de kruising met Meent en Jonker Fransstraat. Je hebt dus altijd wat om naar te kijken. Ook de werk- of logeerkamer bevindt zich aan de voorkant van het complex. Bovendien geeft deze kamer toegang tot een balkon.
De hoofdslaapkamer bereik je via de suitedeuren vanuit de woonkamer of vanuit de hal. En vanuit die slaapkamer kom je in de keurig afgewerkte badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en daglichttoetreding.
De wc bereik je vanuit de hal, net als de naastgelegen keuken. De keuken is vrij groot, betegeld en biedt een eenvoudig maar keurig recht blok met veel bergruimte. Ook kun je hier naar het tweede balkon.
Verder is het appartement ruim voorzien van allerlei vaste kasten; super praktisch!

Indeling, maten en afmetingen (indicatief)
- gesloten portiek met brievenbussen en trapopgang
- woning op de eerste verdieping
- woonkamer, circa 3,50 x 5,07, met suitedeur naar de achtergelegen hoofdslaapkamer
- hoofdslaapkamer, achterzijde, circa 3,54 x 3,62
- werk-/logeer-/slaapkamer, voorzijde, circa 3,11 x 2,47, met balkon
- keuken, circa 3,62 x 2,17, met balkon
- badkamer, circa 1,30 x 1,60

Overig:
- bouwjaar ca. 1951
- geheel voorzien van isolerende beglazing
- geheel voorzien van kunststof kozijnen
- verwarming en warm tapwater via Cv-combiketel
- er is een actieve VvE. De huidige bijdrage is per maand € 97,39
- dak van het complex is medio 2020 vernieuwd
- gelegen op eigen grond
- totaal gebruiksoppervlakte wonen conform NEN2580 ca. 57,6 m2
- gesloten berging, circa 4,3 m2, in de onderbouw
- oplevering kan per direct plaatsvinden
- overdracht ten overstaan van projectnotaris (Notaris Vermeul)
Sluiten

Recent bekeken