Snel zoeken

Uw huis verkopen? Laten we kennismaken.

Je huis verkopen...dat is nogal wat! Er kunnen diverse omstandigheden zijn waarom iemand zijn huis wil verkopen: gelukkige en minder gelukkige. Wat het geval ook is, de verkoop van een huis is een heel proces wat door een makelaar goed begeleid kan worden. Je makelaar kent de markt, de valkuilen, de processen en regels. Vinck Makelaardij kent Rotterdam - de mensen, de stad en de huizen. We zijn al jaren actief als makelaars in Rotterdam en we helpen u graag bij de verkoop van uw huis!

De basis van onze dienstverlening is dat we de verkoper, onze opdrachtgever, ontzorgen. Ja: 'ontzorgen'. Dat is nog 's een prachtige marketingterm, maar wij zijn er trots op dat klanten bij de overdracht van het huis zeggen dat alles zo gladjes is verlopen. We zijn er nog trotser op dat we klanten hebben die al decennialang klant bij ons zijn! U verkoopt uw huis en wij zorgen er voor dat u dat zo goed mogelijk doet met zo min mogelijk zorgen.

Als u een makelaarskantoor inschakelt wilt u natuurlijk ook weten wie de persoon achter het logo is. Een huis verkopen blijft tenslotte mensenwerk. Wie is de man of vrouw die u  gedurende de verkoop gaat helpen? Wie is degene op wie u terug kunt vallen? Dus voor dat we überhaupt aan de slag gaan komen we eerst kennismaken. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar het huis, maar we zijn zeker zo nieuwsgierig naar onze nieuwe klant.

Waardebepaling van uw huis

Tijdens het kennismakingsgesprek tussen u en de makelaar kunt u aangeven waarom u de woning wilt verkopen. Daarna laat u de makelaar uw huis zien, zodat de waarde kan worden vastgesteld. U krijgt een onderbouwing van de waardebepaling en...u krijgt tips over wat er eventueel nog verbeterd kan worden om de verkoop te bespoedigen of om het huis meer op te laten brengen. Door onze ervaring zien wij uw huis door de ogen van uw koper en daardoor zijn we in staat om een realistisch beeld te schetsen hoe de woning het best verkocht wordt. Dát is wat u wilt weten. Natuurlijk leggen we in het gesprek ook uit wat onze werkwijze is, waarom we al jaren bestaan, wat ons onderscheidt van grote makelaarskantoren, u leert uw eigen makelaar kennen en we bespreken de voorwaarden van de opdracht. Voor de volledigheid; het kennismakingsgesprek en de waardebepaling kosten u niets en verplichten u tot niets.

De kosten

Wat kost de makelaar eigenlijk? Dat is een goede vraag die heel vaak gesteld wordt, het antwoord is echter zo eenvoudig nog niet. Het hangt van de situatie en de wijze van verkoop af. Wat de situatie ook is; ons kantoor hanteert in ieder geval een systeem waarbij er geen nare verrassingen achteraf zijn. Daar houden we zelf namelijk ook niet van. Daarom weet u als opdrachtgever vooraf wat de kosten van de verkoop van uw huis maximaal zijn. Traditioneel rekenen we een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs, maar er zijn ook klanten die graag een voorstel ontvangen (of opstellen!) voor een op prestaties gericht beloningssysteem. We horen graag wat u het prettigst vindt. Wilt u zelf uw huis verkopen, maar dan wel met de steun van een makelaar? Ook dat kan bij Vinck Makelaardij; dan stellen we samen vast wat u doet en wat wij doen. 

Bent u klaar voor uw eigen makelaar in Rotterdam? Neem contact met ons op en we komen graag kennismaken!

 
Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Verificatie
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.

Laatste nieuws