Wij zijn makelaars in prachtig Rotterdam...

Wat we doen?

We doen iets nuttigs met onze kennis en ervaring. Daarmee helpen we onze opdrachtgevers aan het beste resultaat bij verkoop of koop. Dat doen we op een persoonlijke en betrokken manier. Gewoon, omdat dat het beste en leukste werkt.

Welke makelaar?

Vinck Makelaardij bestaat sinds 1967 en we zijn al decennialang gevestigd in het centrum van Rotterdam. We kennen de stad en de lokale huizenmarkt daardoor onderhand wel... Het kantoor is bewust kleinschalig zodat iedere klant echt persoonlijk geholpen wordt. Met sommige opdrachtgevers werken we al sinds de start van ons kantoor en ja...daar zijn we trots op.

Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in woningen. Dat houdt in dat we u kunnen helpen bij het verkopen van uw huis, maar ook als u op zoek bent naar een aankoopmakelaar zijn we u graag en goed van dienst. We doen echter meer: we zijn actief met bemiddeling bij beleggingen (met name woningportefeuilles) en we doen voor enkele vaste relaties het beheer van hun onroerende zaken.

Onze uitgangspunten?

Naast 'handjes uit de mouwen' zijn de uitgangspunten van ons kantoor in twee simpele begrippen samen te vatten:

- persoonlijke aanpak en contact. U kent uw makelaar, uw makelaar kent u. Dat is het voordeel van een kleinschalig kantoor.
- de kwaliteit van de deal van onze opdrachtgever gaat altijd voor. We streven maar naar één resultaat: het beste resultaat.

Wilt u meer weten of een keer kennismaken met uw makelaar?

U kunt ons bereiken op (010) 413 00 40.

Of stuur ons een mail via info@vinck-makelaardij.nl, dan ontmoeten we elkaar snel!